Despre mine

Cluj-Napoca, Marinescu, Nr.5, Romania
În locul katanei, luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică: wasabi și o licoare numită sos de soia, viteazul nostru japonez, pe numele său Tsuchiya Naofumi, a pornit la drum. Bătând el lumea-n lung și lat a ajuns în 2003 și în inima Ardealului. Aici visul său era să le arate tuturor că peștele poate fi mâncat și crud. La restaurantul cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le arăta celor care treceau pragul micului local cât de bună este mâncarea japoneză. Sushi, sashimi, teriyaki, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici. Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an, iar numărul celor care treceau pragul micului local creștea din ce în ce mai mult. În 2004, japonezul nostru s-a mutat în casă nouă, pe strada Ghe. Marinescu, la numărul 5, unde de 11 ani se găsește Restaurantul Japonez Tokyo. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem în calitate de oaspete. Vă așteptăm cu mare drag!

miercuri, 5 ianuarie 2011

Wasabi Running Sushi- ALL YOU CAN EAT- sâmbătă 8 ianuarie

    ALL YOU CAN EAT
                       
   Wasabi Running Sushi
        
        Iulius Mall  


       Cluj-Napoca         Îţi place sushi, sashimi sau vrei să încerci şi alte preparate culinare japoneze? Wasabi Running Sushi te aşteaptă aşa cum te-a obişnuit în fiecare sâmbătă cu oferta de ALL YOU CAN EAT!


 
 Timp de 60 de minute tu alegi ce şi cât vrei să mănânci.
       Promoţia este valabilă toată ziua.

        Ia-ţi prietenii cu tine şi vino la Wasabi Running Sushi în Iulius Mall Cluj-Napoca la parter pentru a savura o parte din bunătăţile oferite de bucătăria japoneză.


    Don't forget, enjoy a healthy food and a beautiful life.