joi, 20 septembrie 2012

Sushi Dinner Events- 7-9 august


       "Sushi Dinner Events": la Cluj-Napoca. Daca anul acesta in luna februarie a avut loc "Sushi Dinner", show-ul sustinut de Maestrul Masayoshi Kazato, in luna august au avut loc doua evenimente gastronomice gazduite si organizate de Tokyo Japanese Restaurant.
       Reunite sub numele de "Sushi Dinner Events", cele doua evenimente, care au avut loc in 7 si 9 august, si-au propus sa le ofere celor pasionati de gastronomia japoneza posibilitatea de a savura meniul propus de Master Sushi Chef -Ogawa Hirotoshi.
     A trecut mai bine de o luna de la aceste evenimente, iar pentru cei care isi doresc sa isi reaminteasca, le "dam o mana de ajutor" cu un mini album foto din cele doua seri gastronomice.

     Pregatirile
                 Master Sushi Chef - Ogawa Hirotoshi
Master Chef Tsuchiya Naofumi


Ultimele pregatiri...................... 


O parte din echipa Tokyo Group alaturi de Master Sushi Chef Ogawa Hirotoshi, reprezentantul companiei Kinjirushi - Yasuyuki Konishi si Master Chef Tsuchiya Naofumi (cealalta parte a echipei era in toiul ultimelor pregatiri ).


Sa vedem ce a iesit .........






                                                 Sashimi

                                   Foie gras

Sashimi

                                                        Tempura



In 9 august i-am avut alaturi de noi si pe reprezentantii companiilor Yamasa, Kinjirushi si Choya.



Le multumim participantilor. Speram ca ati petrecut, atat in 7, cat si in 9 august, un timp placut la Tokyo Japanese Restaurant.

Daca aveti sugestii, pareri pe care doriti sa le impartasiti cu noi, daca v-am suparat cu ceva si aveti o reclamatie, va rugam nu ezitati sa ne scrieti/contactati la info@tokyorestaurant.ro.
                               

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire