Despre mine

Cluj-Napoca, Marinescu, Nr.5, Romania
În locul katanei, luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică: wasabi și o licoare numită sos de soia, viteazul nostru japonez, pe numele său Tsuchiya Naofumi, a pornit la drum. Bătând el lumea-n lung și lat a ajuns în 2003 și în inima Ardealului. Aici visul său era să le arate tuturor că peștele poate fi mâncat și crud. La restaurantul cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le arăta celor care treceau pragul micului local cât de bună este mâncarea japoneză. Sushi, sashimi, teriyaki, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici. Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an, iar numărul celor care treceau pragul micului local creștea din ce în ce mai mult. În 2004, japonezul nostru s-a mutat în casă nouă, pe strada Ghe. Marinescu, la numărul 5, unde de 11 ani se găsește Restaurantul Japonez Tokyo. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem în calitate de oaspete. Vă așteptăm cu mare drag!

vineri, 24 februarie 2012

Sushi Dinner Show - 21.02.2012


 


           Dorim sa ii multumim Maestrului Masayoshi Kazato pentru onoarea de a fi sustinut Dinner Show-ul in data de 21.02.2012 la Restaurantul Japonez Tokyo. Speram ca meniul gandit de dansul i-a incantat pe toti cei prezenti.
      Va multumim, Maestre.       Dorim sa multumim pe aceasta cale si reprezentantei Companiei Yamasa, doamna Makiko Takahashi care ne-a sustinut in realizarea acestui eveniment.


Iata cateva dintre preparatele din acea seara:
Va multumim tuturor celor prezenti la Dinner Show. Speram ca am reusit sa va oferim o seara frumoasa.        Suntem incantati sa va anuntam ca Tsuchiya Naofumi este primul bucatar de sushi din Europa care a obtinut Sushi Proficiency Certificat emis de Sushi Skills Institute-All Japan Sushi Association.
 
Restaurantul Japonez Tokyo, membru al Tokyo Group, a devenit membru al All Japan Sushi Association (Chiba ken).