Despre mine

Cluj-Napoca, Marinescu, Nr.5, Romania
În locul katanei, luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică: wasabi și o licoare numită sos de soia, viteazul nostru japonez, pe numele său Tsuchiya Naofumi, a pornit la drum. Bătând el lumea-n lung și lat a ajuns în 2003 și în inima Ardealului. Aici visul său era să le arate tuturor că peștele poate fi mâncat și crud. La restaurantul cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le arăta celor care treceau pragul micului local cât de bună este mâncarea japoneză. Sushi, sashimi, teriyaki, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici. Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an, iar numărul celor care treceau pragul micului local creștea din ce în ce mai mult. În 2004, japonezul nostru s-a mutat în casă nouă, pe strada Ghe. Marinescu, la numărul 5, unde de 11 ani se găsește Restaurantul Japonez Tokyo. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem în calitate de oaspete. Vă așteptăm cu mare drag!

joi, 20 septembrie 2012  " Tsuchiya Naofumi si modelul de business japonez care prinde bine la romani."

                 
             V-am facut curiosi? Daca da, atunci va invitam sa cititi numarul pentru septembrie-octombrie 2012 al revistei Gastromedia.

             http://citeste.gastromedia.ro/#/16


Sushi Dinner Events- 7-9 august


       "Sushi Dinner Events": la Cluj-Napoca. Daca anul acesta in luna februarie a avut loc "Sushi Dinner", show-ul sustinut de Maestrul Masayoshi Kazato, in luna august au avut loc doua evenimente gastronomice gazduite si organizate de Tokyo Japanese Restaurant.
       Reunite sub numele de "Sushi Dinner Events", cele doua evenimente, care au avut loc in 7 si 9 august, si-au propus sa le ofere celor pasionati de gastronomia japoneza posibilitatea de a savura meniul propus de Master Sushi Chef -Ogawa Hirotoshi.
     A trecut mai bine de o luna de la aceste evenimente, iar pentru cei care isi doresc sa isi reaminteasca, le "dam o mana de ajutor" cu un mini album foto din cele doua seri gastronomice.

     Pregatirile
                 Master Sushi Chef - Ogawa Hirotoshi
Master Chef Tsuchiya Naofumi


Ultimele pregatiri...................... 


O parte din echipa Tokyo Group alaturi de Master Sushi Chef Ogawa Hirotoshi, reprezentantul companiei Kinjirushi - Yasuyuki Konishi si Master Chef Tsuchiya Naofumi (cealalta parte a echipei era in toiul ultimelor pregatiri ).


Sa vedem ce a iesit .........


                                                 Sashimi

                                   Foie gras

Sashimi

                                                        TempuraIn 9 august i-am avut alaturi de noi si pe reprezentantii companiilor Yamasa, Kinjirushi si Choya.Le multumim participantilor. Speram ca ati petrecut, atat in 7, cat si in 9 august, un timp placut la Tokyo Japanese Restaurant.

Daca aveti sugestii, pareri pe care doriti sa le impartasiti cu noi, daca v-am suparat cu ceva si aveti o reclamatie, va rugam nu ezitati sa ne scrieti/contactati la info@tokyorestaurant.ro.