Despre mine

Cluj-Napoca, Marinescu, Nr.5, Romania
În locul katanei, luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică: wasabi și o licoare numită sos de soia, viteazul nostru japonez, pe numele său Tsuchiya Naofumi, a pornit la drum. Bătând el lumea-n lung și lat a ajuns în 2003 și în inima Ardealului. Aici visul său era să le arate tuturor că peștele poate fi mâncat și crud. La restaurantul cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le arăta celor care treceau pragul micului local cât de bună este mâncarea japoneză. Sushi, sashimi, teriyaki, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici. Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an, iar numărul celor care treceau pragul micului local creștea din ce în ce mai mult. În 2004, japonezul nostru s-a mutat în casă nouă, pe strada Ghe. Marinescu, la numărul 5, unde de 11 ani se găsește Restaurantul Japonez Tokyo. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem în calitate de oaspete. Vă așteptăm cu mare drag!

luni, 15 octombrie 2012

Nachbil-Vinuri de exceptie



  NACHBIL
   Vinuri de exceptie pentru oameni deosebiti 
                                                             intotdeauna multumiti      

      Compozitia actuala a soiurilor este foarte diversificata. Enologii pivnitei sunt Johann si Edgar Butler, tatal si fiul ce produc vinuri de calitate utilizand o tehnologie simpla.


              Un rol important in crezul lor il are naturalitatea, pastrarea originalitatii fructului.



Proprietarii firmei, Brutler & Lieb, sunt devotati naturalitatii, produselor adevarate, pure, facute acasa, acelor valori ce confera un plus de perfectiune existentei umane.

Le multumim celor de la Nachbil pentru o seara minunata.