Despre mine

Cluj-Napoca, Marinescu, Nr.5, Romania
În locul katanei, luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică: wasabi și o licoare numită sos de soia, viteazul nostru japonez, pe numele său Tsuchiya Naofumi, a pornit la drum. Bătând el lumea-n lung și lat a ajuns în 2003 și în inima Ardealului. Aici visul său era să le arate tuturor că peștele poate fi mâncat și crud. La restaurantul cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le arăta celor care treceau pragul micului local cât de bună este mâncarea japoneză. Sushi, sashimi, teriyaki, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici. Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an, iar numărul celor care treceau pragul micului local creștea din ce în ce mai mult. În 2004, japonezul nostru s-a mutat în casă nouă, pe strada Ghe. Marinescu, la numărul 5, unde de 11 ani se găsește Restaurantul Japonez Tokyo. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem în calitate de oaspete. Vă așteptăm cu mare drag!

miercuri, 13 februarie 2013

Un Valentine's Day deosebit: trei zile de savurat sushi & Japanese Food!

Ne plac zilele de sărbătoare, când lumea inspiră și expiră fericire. Când noi toți ne oprim din agitația cotidiană pentru a cumpăra primii vestitori ai primăverii, când ne lăsăm chipurile să fie luminate de gânduri bune și de razele soarelui. Însă, mai presus de toate, și cu mâna pe inimă spunem asta, mai presus de toate adorăm astfel de zile pentru că beneficiem de prețuri avantajoase la produse sănătoase, precum meniurile speciale de la noi, de la Tokyo Japanese Restaurant cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.


În colțul nostru de Japonia din Cluj-Napoca, Valentine's Day durează trei zile, ca-n poveștile împărătești. Așa că vă așteptăm să vă trăiți povestea în 14, 15 sau 16 februarie la Tokyo Japanese Restaurant.

Vă așteptăm cu Valentine's Menu, cu trei seturi la alegere:
 Shrimp Valentine's Set - 65 Ron
Flavour Chicken Valentine's Set  - 55 Ron
              și/sau
Kinokoju Valentine's Set - 45 Ron.

Vă dorim Un Valentine's Day minunat!