Despre mine

Cluj-Napoca, Marinescu, Nr.5, Romania
În locul katanei, luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică: wasabi și o licoare numită sos de soia, viteazul nostru japonez, pe numele său Tsuchiya Naofumi, a pornit la drum. Bătând el lumea-n lung și lat a ajuns în 2003 și în inima Ardealului. Aici visul său era să le arate tuturor că peștele poate fi mâncat și crud. La restaurantul cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le arăta celor care treceau pragul micului local cât de bună este mâncarea japoneză. Sushi, sashimi, teriyaki, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici. Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an, iar numărul celor care treceau pragul micului local creștea din ce în ce mai mult. În 2004, japonezul nostru s-a mutat în casă nouă, pe strada Ghe. Marinescu, la numărul 5, unde de 11 ani se găsește Restaurantul Japonez Tokyo. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem în calitate de oaspete. Vă așteptăm cu mare drag!

vineri, 22 februarie 2013

Tokyo Japanese Restaurant va participa la World Sushi Cup.

În curând, România va fi reprezentată la Concursul internațional de sushi ”World Sushi Cup” de Tokyo Japanese Restaurant, din Cluj-Napoca, prin prezența bucătarului-chef Tsuchiya Naofumi și a concurentului Gabi Georgiu.

În competiție sunt înscrise douăsprezece țări din afara Japoniei, dintre care amintim Belgia, Ucraina, România, Moldova, Singapore si SUA. Concursul se desfășoară pe două secțiuni: individual și pe restaurant.
Pregătirile de pe ultima sută de metri au început...Să ne țineți pumnii!
Pentru detalii, vă invităm să accesați: http://world-sushi-cup.jp/?page_id=41