Despre mine

Cluj-Napoca, Marinescu, Nr.5, Romania
În locul katanei, luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică: wasabi și o licoare numită sos de soia, viteazul nostru japonez, pe numele său Tsuchiya Naofumi, a pornit la drum. Bătând el lumea-n lung și lat a ajuns în 2003 și în inima Ardealului. Aici visul său era să le arate tuturor că peștele poate fi mâncat și crud. La restaurantul cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le arăta celor care treceau pragul micului local cât de bună este mâncarea japoneză. Sushi, sashimi, teriyaki, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici. Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an, iar numărul celor care treceau pragul micului local creștea din ce în ce mai mult. În 2004, japonezul nostru s-a mutat în casă nouă, pe strada Ghe. Marinescu, la numărul 5, unde de 11 ani se găsește Restaurantul Japonez Tokyo. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem în calitate de oaspete. Vă așteptăm cu mare drag!

marți, 5 martie 2013

Sărbătorește în stil japonez în luna Martie!

Luna Martie, odată cu venirea primăverii, aduce și multe zile de poveste...japoneză!

Mărțișorul ne-a adus în dar oportunitatea ca la începutul lunii martie să reprezentăm România la World Sushi Cup, concurs ce va avea ca participanți reprezentanți ai restaurantelor japoneze din 12 țări.
De Ziua Mamei, devenită deja Ziua Femeii, vă așteptăm să sărbătoriți alături de cei dragi cu preparate culinare japoneze, nelipsind din frumoasa listă Sushi & Sashimi, laTokyo Japanese Restaurant, str. Gheorghe Marinescu, nr. 5, Cluj-Napoca.


Nu ne oprim aici, sărbătorim și în weekend! Duminică, 10 martie 2013, oferim 10 % reducere tuturor celor care au în posesie Tokyo Card, cardul nostru de fidelitate. Ne pregătim intens și de venirea verii, când împlinim 10 ani de existență!

10 Years - Arigatou!