Despre mine

Cluj-Napoca, Marinescu, Nr.5, Romania
În locul katanei, luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică: wasabi și o licoare numită sos de soia, viteazul nostru japonez, pe numele său Tsuchiya Naofumi, a pornit la drum. Bătând el lumea-n lung și lat a ajuns în 2003 și în inima Ardealului. Aici visul său era să le arate tuturor că peștele poate fi mâncat și crud. La restaurantul cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le arăta celor care treceau pragul micului local cât de bună este mâncarea japoneză. Sushi, sashimi, teriyaki, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici. Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an, iar numărul celor care treceau pragul micului local creștea din ce în ce mai mult. În 2004, japonezul nostru s-a mutat în casă nouă, pe strada Ghe. Marinescu, la numărul 5, unde de 11 ani se găsește Restaurantul Japonez Tokyo. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem în calitate de oaspete. Vă așteptăm cu mare drag!

joi, 7 martie 2013

La "World Sushi Cup 2013" am fost premiati cu Gold Sushi Award!

La prima secțiune dedicată concursului individual, marca "World Sushi Cup", din 6 martie 2013, ce s-a desfășurat în Japonia, Gabi Georgiu a fost premiat cu Gold Sushi Award, oferit de către Chiba Kogyo Bank. Îl așteptăm acasă, alături de proprietarul și bucătarul-chef Tokyo Group Tsuchiya Naofumi, cel care i-a îndrumat pașii spre gastronomia japoneză în toți acești ani. Felicitări! Suntem mândri!

UPDATE:

La cea de-a doua secțiune a competiției, cea dedicată restaurantelor, Tokyo Japanese Restaurant a câștigat Gold Sushi Restaurant Award, oferit de către Norwegian Seafood Council! Suntem extrem de fericiți!