Despre mine

Cluj-Napoca, Marinescu, Nr.5, Romania
În locul katanei, luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică: wasabi și o licoare numită sos de soia, viteazul nostru japonez, pe numele său Tsuchiya Naofumi, a pornit la drum. Bătând el lumea-n lung și lat a ajuns în 2003 și în inima Ardealului. Aici visul său era să le arate tuturor că peștele poate fi mâncat și crud. La restaurantul cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le arăta celor care treceau pragul micului local cât de bună este mâncarea japoneză. Sushi, sashimi, teriyaki, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici. Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an, iar numărul celor care treceau pragul micului local creștea din ce în ce mai mult. În 2004, japonezul nostru s-a mutat în casă nouă, pe strada Ghe. Marinescu, la numărul 5, unde de 11 ani se găsește Restaurantul Japonez Tokyo. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem în calitate de oaspete. Vă așteptăm cu mare drag!

luni, 4 noiembrie 2013

Sushi la Atipic Beauty Cluj-NapocaAzi va vorbim despre...Atipic Beauty.

Miercuri seara am avut placerea sa participam cu o degustare de Sushi de la Tokyo Japanese Restaurant la evenimentul Atipic Beauty, editia a II-a, la Opera Plaza Cluj.
Prin acest eveniment a fost evidentiata frumusetea dincolo de cuvinte, o prezentare de moda sustinuta de persoanele cu dizabilitati si anume persoanele care sunt in scaun cu rotile.
Proiectul a fost initiat de catre presedintele Asociatiei Open Your Heart, Magda Iuliana Coman, prin sustinerea lui Alin Galatescu si cu ajutorul celei care a oferit tinutele modelelor, Rozalia Bot. Acestia au reusit sa transpuna dincolo de cuvinte, cu ajutorul emotiei, o lectie de viata si de curaj.
In cadrul evenimentului realizat in parteneriat cu Performed Events au sustinut  recitaluri Roxana Nemes si Anya Marian, iar ca prezentator a fost frumoasa si talentata Cosmina Pasarin
Persoanele cu dizabilitati au fost insotite pe scena de catre persoane din mass-media clujeana. 

Ne-am bucurat sa fim alaturi de Clujul nostru drag prin sustinerea acestui eveniment si multumim tuturor celor care ne iubesc Sushi-ul pe care il transpunem in vietile lor de 10 ani in municipiu!
www.tokyorestaurant.ro