Despre mine

Cluj-Napoca, Marinescu, Nr.5, Romania
În locul katanei, luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică: wasabi și o licoare numită sos de soia, viteazul nostru japonez, pe numele său Tsuchiya Naofumi, a pornit la drum. Bătând el lumea-n lung și lat a ajuns în 2003 și în inima Ardealului. Aici visul său era să le arate tuturor că peștele poate fi mâncat și crud. La restaurantul cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le arăta celor care treceau pragul micului local cât de bună este mâncarea japoneză. Sushi, sashimi, teriyaki, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici. Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an, iar numărul celor care treceau pragul micului local creștea din ce în ce mai mult. În 2004, japonezul nostru s-a mutat în casă nouă, pe strada Ghe. Marinescu, la numărul 5, unde de 11 ani se găsește Restaurantul Japonez Tokyo. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem în calitate de oaspete. Vă așteptăm cu mare drag!

marți, 18 noiembrie 2014

Pofta de Sushi de la Tokyo in imagini!

Astazi, alegem bun-gust si gust bun!
Si inainte de sarbatori...
(sarbatori pe care le asteptam cu mare drag!)
...Va propunem sa Va bucurati si de preparatele vegetariene miercurea, vinerea sau cand aveti pofta de ceva sanatos si de post!

(Green Japanese Plate)(Mix Vegetable Maki)(Tanmen Veggy)(Veggy Yakisoba)Lista nu se opreste si nici pofta de preparate japoneze vegetariene! Mai multe preparate pe gustul Dvs. puteti gasi aici!

Pentru perioada frumoasa ce urmeaza, cea a sarbatorilor, Va lasam gandurile noastre bune si putina pofta de Sushi!