Despre mine

Cluj-Napoca, Marinescu, Nr.5, Romania
În locul katanei, luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică: wasabi și o licoare numită sos de soia, viteazul nostru japonez, pe numele său Tsuchiya Naofumi, a pornit la drum. Bătând el lumea-n lung și lat a ajuns în 2003 și în inima Ardealului. Aici visul său era să le arate tuturor că peștele poate fi mâncat și crud. La restaurantul cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le arăta celor care treceau pragul micului local cât de bună este mâncarea japoneză. Sushi, sashimi, teriyaki, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici. Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an, iar numărul celor care treceau pragul micului local creștea din ce în ce mai mult. În 2004, japonezul nostru s-a mutat în casă nouă, pe strada Ghe. Marinescu, la numărul 5, unde de 11 ani se găsește Restaurantul Japonez Tokyo. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem în calitate de oaspete. Vă așteptăm cu mare drag!

luni, 23 februarie 2015

Am batut recordul: 10.000 bucati de Sushi la Balul Operei !

          Multumim tuturor celor care au facut parte din povestea „Balul Operei”, multumim organizatorilor pentru ca au crezut in noi si in dorinta noastra de a sustine exclusiv acest spectacol gastronomic, multumim celor care au facut inconjurul artei bucatariei japoneze folosindu-se de ohashi – betisoare.
          Invitatii de la acest eveniment s-au putut bucura de 10.000 bucati de Sushi, alaturi de preparate gatite din bucataria japoneza traditionala si cea fusion, realizate de echipa de la Tokyo Group!

           Bucatarii nostri au oferit un spectacol gastronomic live, sub semnatura Master Chef-ului Tsuchiya Naofumi. Staff-ul Tokyo, fete imbracate in kimono, au oferit celor prezenti informatii despre Sushi, despre gastronomia japoneza si au indemnat participantii sa se bucure de gustul desavarsit al preparatelor marca Tokyo.

        Felicitari de 10.000 ori echipei noastre (and keep counting) pentru fiecare bucata de Sushi pe care a realizat-o, pentru rabdare, dedicare si pentru ca s-au intrecut pe ei.