Despre mine

Cluj-Napoca, Marinescu, Nr.5, Romania
În locul katanei, luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică: wasabi și o licoare numită sos de soia, viteazul nostru japonez, pe numele său Tsuchiya Naofumi, a pornit la drum. Bătând el lumea-n lung și lat a ajuns în 2003 și în inima Ardealului. Aici visul său era să le arate tuturor că peștele poate fi mâncat și crud. La restaurantul cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le arăta celor care treceau pragul micului local cât de bună este mâncarea japoneză. Sushi, sashimi, teriyaki, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici. Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an, iar numărul celor care treceau pragul micului local creștea din ce în ce mai mult. În 2004, japonezul nostru s-a mutat în casă nouă, pe strada Ghe. Marinescu, la numărul 5, unde de 11 ani se găsește Restaurantul Japonez Tokyo. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem în calitate de oaspete. Vă așteptăm cu mare drag!

vineri, 27 februarie 2015

Let's find The Sushi Weekend!

Weekend-ul aduce cu sine stari de bine, soare in priviri si pofta de Sushi!
Din grija noastra pentru client, de 12 ani, preparatele se pregatesc pe loc, pentru a oferi prospetime si calitate.
In acest weekend, Va propunem sa Va bucurati de primele zile ale lunii martie cu Sushi de la Tokyo in preajma Dvs.

La Restaurant, rezervarile vor fi preluate de catre colega noastra de la receptie: 0759 020 024.
Cele on-line pot fi facute aici.Comenzile de Sushi & Japanese Cuisine de la Tokyo vor fi preluate telefonic de catre colega noastra de la delivery: 0753 070 000.


Cele on-line pot fi efectuate aici.


Informatii despre participari Tokyo prin Catering la evenimentele frumoase din viata Dvs pot fi solicitate la info@tokyorestaurant.roVa dorim un Weekend de poveste...Japoneza!
www.tokyorestaurant.ro