Despre mine

Cluj-Napoca, Marinescu, Nr.5, Romania
În locul katanei, luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică: wasabi și o licoare numită sos de soia, viteazul nostru japonez, pe numele său Tsuchiya Naofumi, a pornit la drum. Bătând el lumea-n lung și lat a ajuns în 2003 și în inima Ardealului. Aici visul său era să le arate tuturor că peștele poate fi mâncat și crud. La restaurantul cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le arăta celor care treceau pragul micului local cât de bună este mâncarea japoneză. Sushi, sashimi, teriyaki, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici. Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an, iar numărul celor care treceau pragul micului local creștea din ce în ce mai mult. În 2004, japonezul nostru s-a mutat în casă nouă, pe strada Ghe. Marinescu, la numărul 5, unde de 11 ani se găsește Restaurantul Japonez Tokyo. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem în calitate de oaspete. Vă așteptăm cu mare drag!

luni, 9 martie 2015

The Woman with Sushi

Evenimentele care fac zilele mai frumoase au loc la Cluj-Napoca! Si cele care aduc primavara mai aproape de noi, intocmai ca sakura din Japonia.
Am fost onorati sa luam parte la editia  The Woman din acest an, atat cu parte de prezentare in lobby, cat si cu parte de degustare de Sushi. Felicitarile noastre organizatorilor!

E interesant cum un eveniment poate fi perceput din mai multe perspective - cea a fashion-ului, cea a discursurilor, cea a colaboratorilor si cea care ne place noua cel mai mult: a...preparatelor culinare.

Intre conferinte, in jurul orei 16:00, participantii de la The Woman au putut sa se bucure de Sushi de la Tokyo - nigiri, roll-uri, maki - amintind faptul ca o femeie frumoasa stie sa manance inteligent. Ca o femeie inteligenta mananca sushi. De la Tokyo Japanese Restaurant.

                                                        Doamnelor, domnilor, multumim!
                                                                www.tokyorestaurant.ro