Despre mine

Cluj-Napoca, Marinescu, Nr.5, Romania
În locul katanei, luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică: wasabi și o licoare numită sos de soia, viteazul nostru japonez, pe numele său Tsuchiya Naofumi, a pornit la drum. Bătând el lumea-n lung și lat a ajuns în 2003 și în inima Ardealului. Aici visul său era să le arate tuturor că peștele poate fi mâncat și crud. La restaurantul cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le arăta celor care treceau pragul micului local cât de bună este mâncarea japoneză. Sushi, sashimi, teriyaki, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici. Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an, iar numărul celor care treceau pragul micului local creștea din ce în ce mai mult. În 2004, japonezul nostru s-a mutat în casă nouă, pe strada Ghe. Marinescu, la numărul 5, unde de 11 ani se găsește Restaurantul Japonez Tokyo. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem în calitate de oaspete. Vă așteptăm cu mare drag!

miercuri, 6 mai 2015

Back in time: 2006 - Tokyo Time!

Back in time: 2006 - anul in care Tokyo Japanese Restaurant (Marinescu, 5) si-a marit echipa, a adus mai aproape istoria japoneza de clujeni si nu numai, anul in care ai inceput si TU, prietenul nostru de azi, sa iubesti Sushi!


Back in time: 2006 - the year when Tokyo hired a lot of staff, the year when we told the history of Japan, not only the culinary one, the year when You started to love more & more the Sushi!

Back in time: 2005 - Tokyo Time!


Tokyo Japanese Restaurant s-a facut auzit pana in Tara Soarelui Rasare in anul 2005, prin grija pentru Sushi si prin grija pentru clientii sai, atunci cand atentia presei internationale japoneze s-a intors catre noi. 
Cate momente insorite in 12 ani de Tokyo!

Back in time...2005 - the year when Japan heard about Tokyo Japanese Restaurant from Cluj.

Back in time: 2004 - Tokyo Time!

Povestea noastra culinara in Transilvania continua...la un an de la infiintare, datorita faptului ca lumea a inceput sa incerce traditionalul Sushi, ne-am mutat locatia si am devenit capitala din Cluj a Sushi-ului, actualul Tokyo Japanese Restaurant.


Our culinary story in Transylvania continues...after 1 year from Kokoro, because of people who started to try our Sushi, we moved and we became the capital of Sushi in Cluj- Tokyo Japanese Restaurant.