Despre mine

Cluj-Napoca, Marinescu, Nr.5, Romania
În locul katanei, luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică: wasabi și o licoare numită sos de soia, viteazul nostru japonez, pe numele său Tsuchiya Naofumi, a pornit la drum. Bătând el lumea-n lung și lat a ajuns în 2003 și în inima Ardealului. Aici visul său era să le arate tuturor că peștele poate fi mâncat și crud. La restaurantul cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le arăta celor care treceau pragul micului local cât de bună este mâncarea japoneză. Sushi, sashimi, teriyaki, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici. Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an, iar numărul celor care treceau pragul micului local creștea din ce în ce mai mult. În 2004, japonezul nostru s-a mutat în casă nouă, pe strada Ghe. Marinescu, la numărul 5, unde de 11 ani se găsește Restaurantul Japonez Tokyo. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem în calitate de oaspete. Vă așteptăm cu mare drag!

luni, 11 mai 2015

Back in Time: 2008 at Tokyo!

Back in time: 2008. Tokyo, prin sarbatorirea a 5 ani de existenta in Cluj-Napoca a adus un concept international in randul clujenilor: All You Can Eat & Drink, concept ce avea sa ramana sub semnatura aniversara la Tokyo.

Tot in acest an, a aparut primul fratior: Wasabi Running Sushi, in Iulius Mall, Cluj-Napoca, care aducea in fata publicului o banda cu sushi, care se invarte...in directia buna! 
Back in time: 2008. Our restaurant had a special anniversary - the new concept in town All You Can Eat & Drink - closer by the Japanese diversity.
On-line visibility: tokyo2008

Also, it was the Year when we create our little brother, Wasabi Running Sushi, in Iulius Mall.


Back in time at Tokyo!