miercuri, 3 februarie 2016

Ziua Bună a început cu "Top 10 Gourmets, Ediția a 2-a"!


         Arta culinară japoneză și Top 10 Gourmets, Ediția a 2-a, au fost din nou în prim-plan în cursul acestei dimineți, cu ajutorul partenerilor noștri de la LOOK PLUS.      
   Platoul emisiunii "Ziua Bună" a reprezentat cadrul perfect pentru evidențierea unora din particularitățile gastronomiei tradiționale nippone. Focalizată pe perspectiva autentică a invitatului  nostru special Master Chef Keiichi Nishimura, discuția a surprins câteva dintre preparatele japoneze demne de cunoscut și de degustat de către publicul clujean: Tempura, dar și Teriyaki, pe lângă faimosul Sushi. 
Nedezvăluind toate secretele din culisele evenimentului Top 10 Gourmets, Ediția a 2-a, am avut prilejul de a marca unicitatea și prestanța dineului, din data de 6 februarie, pe care îl pregătim cu mult  entuziasm și toată priceperea.     Multe surprize culinare, și nu numai, se vor abate asupra participanților la eveniment, totul culminând cu dorința noastră de a excela.     
    Cu un meniu variat, autentic-nippon, tehnici culinare inedite și servire inspirată de marile restaurante premiate cu stele Michelin am fi onorați să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor.     
   În încheiere, Maestrul Keiichi Nishimura vă invită să îi fiți alături în incursiunea gastronomică inedită denumită Top 10 Gourmets, Ediția a 2-a!






Etichete: , , , , , , , ,