Despre mine

Cluj-Napoca, Marinescu, Nr.5, Romania
În locul katanei, luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică: wasabi și o licoare numită sos de soia, viteazul nostru japonez, pe numele său Tsuchiya Naofumi, a pornit la drum. Bătând el lumea-n lung și lat a ajuns în 2003 și în inima Ardealului. Aici visul său era să le arate tuturor că peștele poate fi mâncat și crud. La restaurantul cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le arăta celor care treceau pragul micului local cât de bună este mâncarea japoneză. Sushi, sashimi, teriyaki, tempura și multe alte bunătăți japoneze îi așteptau pe cei care intrau aici. Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an, iar numărul celor care treceau pragul micului local creștea din ce în ce mai mult. În 2004, japonezul nostru s-a mutat în casă nouă, pe strada Ghe. Marinescu, la numărul 5, unde de 11 ani se găsește Restaurantul Japonez Tokyo. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem în calitate de oaspete. Vă așteptăm cu mare drag!

miercuri, 3 februarie 2016

Ziua Bună a început cu "Top 10 Gourmets, Ediția a 2-a"!


         Arta culinară japoneză și Top 10 Gourmets, Ediția a 2-a, au fost din nou în prim-plan în cursul acestei dimineți, cu ajutorul partenerilor noștri de la LOOK PLUS.      
   Platoul emisiunii "Ziua Bună" a reprezentat cadrul perfect pentru evidențierea unora din particularitățile gastronomiei tradiționale nippone. Focalizată pe perspectiva autentică a invitatului  nostru special Master Chef Keiichi Nishimura, discuția a surprins câteva dintre preparatele japoneze demne de cunoscut și de degustat de către publicul clujean: Tempura, dar și Teriyaki, pe lângă faimosul Sushi. 
Nedezvăluind toate secretele din culisele evenimentului Top 10 Gourmets, Ediția a 2-a, am avut prilejul de a marca unicitatea și prestanța dineului, din data de 6 februarie, pe care îl pregătim cu mult  entuziasm și toată priceperea.     Multe surprize culinare, și nu numai, se vor abate asupra participanților la eveniment, totul culminând cu dorința noastră de a excela.     
    Cu un meniu variat, autentic-nippon, tehnici culinare inedite și servire inspirată de marile restaurante premiate cu stele Michelin am fi onorați să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor.     
   În încheiere, Maestrul Keiichi Nishimura vă invită să îi fiți alături în incursiunea gastronomică inedită denumită Top 10 Gourmets, Ediția a 2-a!